Στην Athos Taxi & Transfer Services έχουμε μακροχρόνια εμπειρία στην μεταφορά επισκεπτών από και προς το Άγιο Όρος και την περιοχή της Χαλκιδικής. Με έδρα την Ιερισσό και την Ουρανούπολη, είμαστε οι καλύτεροι γνώστες της περιοχής μας και επιλέγοντας κάποιο από τα πολυτελή αυτοκίνητα του στόλου μας να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Επικοινωνία

Οι παρακάτω αναγραφόμενες τιμές, αφορούν τη μεταφορά από Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς Ιερισσός - Ουρανούπολη - Άγιο Όρος και αντίστροφα. Για οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο, από και προς τη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική, η τιμή θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Σχετικά με μας

Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Ουρανούπολης και της Ιερισσού από το 2000. Ως κάτοικοι και γνώστες της περιοχής, είμαστε πλέον καταξιωμένοι στο χώρο των μεταφορών εδώ και 17 χρόνια.

Περισσότερα

Υπηρεσίες μεταφοράς υψηλών απαιτήσεων

+30 6944 454 318

Το Athos Taxi & Transfer Services σας προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, για την καλύτερη δυνατή μετακίνησή σας, καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες της κάθε μεταφοράς.